Friptura de miel

de burdulea56 in Oaie, 18 Apr 2011 | 6026 vizualizari

 

De aceasta data am ales sa pregatesc o fripura foarte simpla din pulpa de miel.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel,
  • condimente pt miel(mix cumparat),
  • 6 catei usturoi(3 la impanat, 3 la sfarsitul prepararii),
  • ulei de palmier,
  • patrunjel verde.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Am optat pt o friptura simpla de miel.

Am curatat bine pulpa de pielite, am spalat-o, am intepat-o din loc in loc cu cutitul si am impanat-o cu usturoi. Dupa ,,toaletare,, am asezat-o in tava, am ,,pudrat-o,, cu condimente pt friptura de miel, am uns-o cu putin ulei de palmier, am mai adaugat si 1 cana de apa si am dat-o la cuptorul preincalzit, unde am lasat-o cam 1 ora si 30 minute, timp in care am tot umezit-o cu zeama din tava si am intors-o si pe partea cealalta.

Inainte de servire, am adaugat 3 catei de usturoi taiati marunt si cateva frunze de patrunjel tocate marunt. A iesit asa cum se vede, am servit-o cu cartofi natur si salata de castraveti proaspeti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

burdulea56 1

25.04.2011, 22:47

Multumesc tuturor de aprecieri, imi sunteti tare dragi.

adry88 1

20.05.2011, 10:39

Kori 1

24.10.2011, 15:02

vaiii, ce bunaa eeee , mielul e carnea mea preferata... ...desi daca il vad viu, nu mai pot sa-l mananc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale